• Puppeteer

Fishing & Hunting EXPO


Expo trebuie scris cu litere mari, ca deja este un brand care se respecta.

Nu?

Pentru ca suntem multi care nu avem rabdare sau inspiratie sa fim atenti la detalii, o sa atasez mai jos lista de preturi afisata de un site care se ocupa cu vanzarea de bilete online la diverse evenimente.

Site care o sa se regaseasca de altfel in textul atasat mai jos.

Fishing & Hunting Expo este cea mai mare expoziție din România dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare, ambarcațiuni, iubitori ai naturii și ai sporturilor, familiilor doritoare de aventură din România.

PERIOADA: 28-31 martie 2019

LOC DE DESFĂȘURARE: Pavilionul B2 Romexpo

PROGRAM EVENIMENT: Joi- Sâmbătă 10:00 – 18:00, Duminica 10:00 – 15:00

ACCES

Preț bilet întreg valabil o zi: 30 lei, cadou inclus un rucsac

Preț bilet redus 1 zi pentru copiii între 7-14 ani și pensionarii care prezintă talonul de pensie: 15 lei, cadou inclus o șapcă

Abonament 4 zile (cadou rucsac+ șapcă+ tricou+ căciulă): 90 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Abonament 2 zile (cadou rucsac+ tricou+ căciulă): 50 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Abonament Family (2 adulți+1 copil) (cadou 2 rucsaci+2 șepci): 70 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE

Biletele vor fi disponibile pentru vânzare online pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro începând cu data de 22 ianuarie 2019 ora 10:00 până în data de 31 martie 2019, ora 12:00. Biletele de 30 lei și 15 lei sunt disponibile pentru vânzare și în zilele evenimentului, la casieriile Romexpo.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

203 views0 comments
  • Black Facebook Icon